• +47 928 98 405
 • post@engers.no
 • Halfdan Willhelmsens alle 44
  3117 Tønsberg

Einar Agnæss
"Et rekkehus og 2 store trehusbebyggelser (hhv 6 og 10 leiligheter) i Vallø Strandpark er blitt vasket/soppbehandlet og malt med 2 strøk Drywood husmaling i mai 2018 av Engers Malerfirma. Vi som oppdragsgivere er meget fornøyde med resultatet (terningkast 6). Alle malere har vært grundige, effektive, vennlige og høflige. Vi kan på det varmeste anbefale dette firmaet for oppdrag!:"
 
 
Brigitte og Hans Joachim Köpple
"Huset vårt trengte en ny maling innvendig. Det er mange år siden veggene, vinduene eller dørkarmene ble malt. Vi valgte å ta Engers malerfirma. Det viste seg å være en kjempebra valg. God kommunkasjon hele veien, konsentrert og utrettelig innsats og malerarbeid på det fineste. Huset vårt fikk et skikkelig løft og ser innvendig ut som nytt. Engers malerfirma kan bare anbefales på det sterkeste. Fem stjerner!!"
 
 

Engers Malerfirma ble etablert av Ronny Enger i 1996. Enger har praktisert som maler siden 1989. Siden da har firmaet, kvaliteten og erfaringene vokst. I dag har vi 10 fast ansatte og til en hver tid mellom 20-25 innleide malere og sommervikarer etter behov. 

Vi er en preferert leverandør av håndverkertjenester i Vestfold og har som mål å fortsatt være det. Vår styrke er at det er kundene selv om anbefaler oss videre til andre. Vi er engasjert også utenfor arbeidstid og du har kanskje sett navnet vårt på diverse idrettsarenaer og anlegg. Engers Malerfirma er samfunnsengasjert og ønsker å dele overskuddet til frivillige lag og foreninger.

Det som kanskje overrasket mange kunder er at faget omfatter så mye mer enn bare å male, for eksempel grunnarbeid, sparkling, maling, tapetsering, avretting av gulv, våtromsarbeider og mye mer.

En maler må vite hvordan underlag og materialer fungerer sammen. Underlagene kan være forskjellige - som tre, plater, betong, mur, puss, tegl, plast eller metall. Forskjellige underlag krever ulik behandling, og våre malere har derfor kunnskap om valg av materialer og verktøy.

Vi i Engers Malerfirma vet hvordan farger forholder seg til hverandre og kan utføre alt arbeid som foregår før ferdigbehandling av en flate. I tillegg kan vi sette opp veggbelegg av vinyl og tapet av papir og tekstil. Veggbelegg i våtrom er et viktig arbeidsområde.

Vi utfører også gulvarbeider i boliger og større bygg og behersker flytsparkling, avretting og legging av belegg av vinyl, linoleum og tekstiler på gulv og trapper. Gulvarbeider i våtrom er et viktig arbeidsområde. 

Vi samarbeider med gode snekkere og andre håndverkere slik at våre kunder blir ivaretatt på de fleste områder med tanke på pris og ønsker du som kunde har

Vanlige arbeidsoppgaver for Engers Malerfirma:

 • flekk-, skjøt- og helsparkling av ulike underlag
 • grunne, preparere, prime og seise ulike underlag
 • påføre maling, lakk eller beis
 • fargesette, vedlikeholde, dekorere og restaurere
 • rette opp gulv med avretningsmasse
 • tilpasse, lime og sette opp ulike tapet og veggbelegg
 • tilpasse, lime og legge ulike gulvbelegg
 • montere profiler og listverk

 

Engers Malerfirma tar del i mange ulike oppgaver, og som regel er maling, tapetsering og gulvlegging bare avslutningen på en større prosess.

I vårt verdidokument står det:

"Vi skal være pålitelig og utføre god kvalitet som avtalt hver gang!"

Dette er mer enn ett dokument, vi jobber slik hver dag og våre kunder anbefaler oss videre.

Vi bruker DRYWOOD maling som gir en holdbarhet på mellom 12-16 år. Hos oss får du som kunde garanti på holdbarheten.