Firmaets historie

Engers Malerfirma ble etablert av Ronny Enger i 1996. Enger har praktisert som maler siden 1989. Siden da har firmaet, kvaliteten og erfaringene vokst. I dag har vi 20 fast ansatte og til en hver tid mellom 50-60 innleide malere og sommervikarer etter behov.

Vi er en preferert leverandør av håndverkertjenester i Vestfold og har som mål å fortsatt være det. Vår styrke er at det er kundene selv om anbefaler oss videre til andre. Vi er engasjert også utenfor arbeidstid og du har kanskje sett navnet vårt på diverse idrettsarenaer og anlegg. Engers Malerfirma er samfunnsengasjert og ønsker å dele overskuddet til frivillige lag og foreninger.

Det som kanskje overrasket mange kunder er at faget omfatter så mye mer enn bare å male, for eksempel grunnarbeid, sparkling, maling, tapetsering, avretting av gulv, våtromsarbeider og mye mer.

En maler må vite hvordan

En maler må vite hvordan underlag og materialer fungerer sammen. Underlagene kan være forskjellige - som tre, plater, betong, mur, puss, tegl, plast eller metall. Forskjellige underlag krever ulik behandling, og våre malere har derfor kunnskap om valg av materialer og verktøy.

Vi i Engers Malerfirma vet hvordan farger forholder seg til hverandre og kan utføre alt arbeid som foregår før ferdigbehandling av en flate. I tillegg kan vi sette opp veggbelegg av vinyl og tapet av papir og tekstil. Veggbelegg i våtrom er et viktig arbeidsområde.

Vi utfører også gulvarbeider i boliger og større bygg og behersker flytsparkling, avretting og legging av belegg av vinyl, linoleum og tekstiler på gulv og trapper. Gulvarbeider i våtrom er et viktig arbeidsområde.

Møt Noen Av Våre Ansatte

Når du tar kontakt med oss vil du møte dedikerte ansatte som har hver sine ansvarsområder.

RONNY ENGER

Daglig leder, Ansvar for den daglige driften

FRED ARNE ENGER

Prosjektleder utvendig og innvendig maling

PERNILLE STORLI

Assistent

TONY ENGER

Maler/vasker

THOMAS MARG

Maler

DAWID NESCIOR

Maler

KENNET SKONTORP

Maler

ROBERT DOMKE

Maler

STANISLAW MASZEWSKI

Maler

PAWEL KUCHARSKI

Maler

LESZEK SZCZEPANEK

Maler

MAREK SZCZEPANEK

Maler

Vanlige arbeidsoppgaver for Engers Malerfirma:

  • flekk-, skjøt- og helsparkling av ulike underlag
  • grunne, preparere, prime og seise ulike underlag
  • påføre maling, lakk eller beis
  • fargesette, vedlikeholde, dekorere og restaurere
  • rette opp gulv med avretningsmasse
  • tilpasse, lime og sette opp ulike tapet og veggbelegg
  • tilpasse, lime og legge ulike gulvbelegg

Vi bruker DRYWOOD maling som gir en holdbarhet på mellom 12-16 år. Hos oss får du som kunde garanti på holdbarheten.

Engers Malerfirma tar del i mange ulike oppgaver, og som regel er maling, tapetsering og gulvlegging bare avslutningen på en større prosess.

Engers Malerfirma car

I vårt verdidokument står det:

Vi skal være pålitelig og utføre god kvalitet som avtalt hver gang!

Dette er mer enn ett dokument, vi jobber slik hver dag og våre kunder anbefaler oss videre.

Vi samarbeider med NA Bygg i Horten. Alexander Nygaard-Andersen ble kåret til Norges hyggeligste håndverker i 2020! De er et team på 3 mann & ei jente som ønsker og tilby kundene våre, vårt fagkunnskap innen tømrerfaget. De er ekstremt nøye, effektive og konkurransedyktige! De brenner for faget og jobber aktivt for at kunden skal bli fornøyd! De utfører alt innen nybygg, tilbygg, renovering, bad, flislegging, kjøkken, tak, vindu/dør og ellers det som faller inn under faget. Ønsker du en uforpliktende befaring av ditt prosjekt så ta kontakt.

  • https://www.facebook.com/nabygg
  • 922 69 420
  • a.nabygg@online.no