Fra www.mitanbud.no
Hyggelig og imøtekommende, enkel å få tak i, meget godt utført arbed. Fem stjerner!
– Mari Stensholdt

 

Maling av Utsikten borettslag, Tønsberg
Allerede på tilbuds-stadiet pekte Engers seg ut som et seriøst firma. Arbeidet på våre 19 boliger ble gjennomført på¨kort tid, og til alles tilfredsstillelse. Nøyaktige og flinke til å dekke til = intet søl. Hyggelig personale, og god ledelse av arbeidet og fin oppfølging. Anbefaler firmaet på det varmeste. Fem stjerner
– Cato Galteland. – Styreleder

 

Maling av hus i Gulliversvei 11, Tønsberg
Jeg fikk malt huset mitt med Drywood sommeren 2011. Jeg er 100 % fornøyd: Nødvendig skifte av deler av bordkledningen, svært grundig malerarbeid og vennlig og imøtekommende leder. Jeg anbefaler firmaet på det sterkeste! Fem stjerner
– Halvdan E

 

Maling av 4 eneboliger:3 i kjede,+1.Boligene er på 108 kvadratmeter fordelt på 2 plan
Etter å ha mottatt mange tilbud fra mange firma,deriblandt Engers Malerfirma på maling av 4 eneboliger ,landet vi på nettopp Engers malerfirma.Avgjørende for oss,var de mange evalueringene som firmaet hadde fått fra tidligere oppdragsgivere,både private,men også i høy grad offentlige .Firmaet har gitt oss kvalitet i alle ledd,pris som forventet, og forventningene ble innfridd.Vi kan så absolutt anbefale bedriften .
– Ole Inge Skog

 

Tønsbergs største borettslag

Trudvanglia Borettslag har over mange år benyttet seg av Malermester Ronny Enger som leverandør på malerarbeid utvendig i vårt borettslag. Borettslaget som ligger i Tønsberg er bygget i 1982/83 og består av 77 leiligheter fordelt på 14 husrekker. Vi gjorde som andre for endel år siden at vi vasket og malte husrekkene selv på dugnad. Resultatene av dette, ble at forskjellen mellom de forskjellige leiligheten ble fort synlig.
Tidsklemma blant beboerne blir stadig trangere, samt oppfølging av slikt “dugnadsarbeid” er meget krevende både tidsmessig og kvalitets messig. Derfor bestemte vi på en generalforsamling for mange år siden og sette dette bort til et malerfirma.
At dette ble Engers malerfirma, har vi ikke angret et sekund på.
Borettslaget vasker og maler noen husrekker hvert år, dette for og fordele utgiftene, og hvis det skulle være noe og sette fingeren på, blir dette rettet opp umiddelbart.
Styret og beboerne er meget tilfreds med jobben som utføres.
I år har vi også gått for takfornying. Dvs at vi har renset og lakkert taksteinene på takene på 2 husrekker. Dette gjorde vi etter og hatt en sjekk på at undertak og lekter ikke var råttne eller skadet.
Vi var veldig spent på hva beboerne ville syntes om det vi satte igang, og resultatet har blitt at de ønsker at vi skal gjøre dette på de 12 resterende husrekkene.
Husrekkene som er behandlet, ser ut som om de har fått nytt tak, og det til en brøkdel av prisen.
Styret mener at økonomi er viktig når jobb og firma skal plukkes ut, samt at resultatet etter at jobben er utført er god.
Dette gjør at borettslaget fremstår som innbydende for både beboere og eventuelle kjøpere når leiligheter skal selges.
Derfor har vi fortsatt med og benytte tjenester fra Enger’s malerfirma.
– Terje Haugan, Leder , Trudvanglia Borettslag.

 

Sikker leverandør
Vi i Kjærnåsveien borettslag har benyttet Engers Malerfirma gjennom mange år.
Vi opplever velviligheten selv. Grundige forundersøkelser, oversiktlige tilbudspapirer, etterrettelighet på både pris og leveringstid er forhold styret setter pris på ved alle typer oppdrag. Engers Malerfirma innfrir på alle områder – også på pris.
Som styreleder føles det trygdt å anbefale Engers Malerfirma til andre som ønsker et godt resultat til en fornuftig pris.
– Knut Paulin-Poulsen

 

Maling av hus i Gulliversvei 11, 3123 Tønsberg

Jeg fikk malt huset mitt med Drywood sommeren 2011. Jeg er 100 % fornøyd: Nødvendig skifte av deler av bordkledningen, svært grundig malerarbeid og vennlig og imøtekommende leder. Jeg anbefaler firmaet på det sterkeste! Fem stjerner!

-Halvdan Eikeland


 

Engers Malerfirma
Vi er svært fornøyd med pris, kvalitet og tidsfrister.
Vår enebolig med dobbeltgarasje ble malt med Drywood, og arbeidet ble utført raskt og nøyaktig av en og samme person. På forhånd ble vi enige om hvilke forberedelser vi kunne gjøre selv. Ved maling ble kriker og kroker ikke oversett.
Vi kan trygt anbefale dette firma!

-Sverre Christoffersen


 

Mange har mye å lære av Engers Malerfirma!
I forbindelse med utvendig maling av Glitne Kanvas-barnehage har vi opplevd: Imøtekommenhet, velvilje, hyggelige håndtverkere, god service og fornuftige priser. Det skal egentlig ikke så mye til, rart ikke fler har forstått det. Kunne muligens vært noe bedre på informasjon, siden jeg organiserte arbeidet fra vårt hovedkontor i Oslo, men tonen var alltid hyggelig når jeg spurte om ting.

-Karl-Bjørn Gundersen


 

Meget bra!!
Jeg er strålende fornøyd med innsats og pris hos Engers Malerfirma! Ingen ting er noe problem. Alltid løsningsorientert.
Det er noe vi Byggmestere setter pris på.

-Vedvik Bygg v/ Kenneth


 

Meget bra!!
Gode tilbakemeldinger
Jeg er prosjektleder i Skoppum fotball og vi har hatt en avtale med Engers Malerfirma i 3 år. Fått bare gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder, inngått via denne avtalen. Kan anbefales på det sterkeste.

-Thomas H


 

Hei Ronny
Jeg vil takke dere for den flotte jobben dere har gjordt hos oss. Vi er veldig fornøyed, vi har også fått skryt hos naboene våre, de synes også husene våre er malt så fint.
Arbeiderne som dere hadde i jobb her, er det bare å skryte av de oppførte seg kjempe bra, veldig flinke folk som jobbet her.
Ha en fin dag videre.
Mvh.
Reidun Vassbakk

Styreleder i Basberggrenda Borettslag.


 

Anbefaler Engers Malerfirma

Jeg er daglig leder i Tønsberg Taksering as og har brukt Engers Malerfirma til mange malerjobber gjennom ca. 16 år. De er pålitelige, utfører god kvalitet og ved reklamasjoner er de flinke til å følge opp.

TØNSBERG TAKSERING AS


 

Vendo eiendom
Engers malerfirma anbefalles, de er raske, billige og kjempe dyktige.

Vendo eiendom


 

Boligbygg AS
Jeg kan på det varmeste annbefalle Engers malerfirma, vi har samarbeidet med dem i over 12 år og de utfører arbeidet sitt til riktig tid og riktig pris, det er også av en veldig god kvalitet det de leverer.

Daniel


 

Engers Malerfirma
Ronny Enger fulgte godt opp alle avtaler og kvalitetssjekket utførelsen. Faktura var korrekt og helt etter avtale 🙂 Bygger nå nytt hus og her er Ronny Enger med på laget. Godt fornøyd kunde som anbefaler Engers malerfirma på det sterrkeste.

Frank Rostad.


 

God service
Bra arbeid, god fagkunnskap og god service. Anbefales på det sterkeste!
Stig